Vrijdag 1 juli

13:00 – Klankenkaravaan (leerlingen de Bongerd)

De zangtalenten van basisschool de Bongerd laten zich horen op vrijdagmiddag!

14:00 – Kermis geopend

Nieuw concept maar de kermis mag uiteraard niet ontbreken! Een aantal attracties van dit jaar: draaimolen, zweefmolen, suikerspin, schiettent, eendjes vissen en natuurlijk de botsauto’s.

14:30 – Seniorenorkest, De Vriendenkring

We starten dit jaar het weekend in de middag waarbij De Ontmoeting de locatie zal gebruiken om hun wekelijkse programma invulling te geven onder het genot van een drankje. Ook zal het seniorenorkest hun muzikale invulling geven tijdens een hopelijk zonovergoten middag.

16:30 – VrijMiBo

Een nieuw onderdeel in het programma is de VrijMiBo. Welk bedrijf heeft er nou niet een gezellige vrijdagmiddagborrel. Of beter gezegd, wie heeft er na een week hard werken nou geen zin in een verfrissende borrel en een paar deuntjes om het weekend in te luiden? Dit jaar nodigen we alle sponsoren uit om samen met hun collega’s hun VrijMiBo te verplaatsen naar het festivalterrein. Een leuke gelegenheid om samen met alle andere sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk andere belangstellenden ‘Terwolde viert de Zomer’ in te luiden! Er zullen ook eetgelegenheden aanwezig zijn om je zeker te stellen van een gevulde maag tijdens het verdere verloop van het avondprogramma.

21:00 – DJ Sander

DJ Sander, wie in de omgeving kent hem nou niet? Sander is wekelijks te zien in diverse discotheken en cafe’s. Daarnaast staat hij ook vaak op bedrijfsfeesten, bruiloften en natuurlijk de jaarlijkse tentfeesten en festivals én gaat hij ook op ‘Terwolde viert de Zomer’ een paar flinke platen draaien.

22:00 – The Allstarz

The Allstarz brengen het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond samen. Denk aan beukers en glijders, maar ook Hollandse meezingers passeren de revue in een show waarin het resultaat aan de hand van drankomzet, zweet en confetti afgemeten wordt. Van The Allstarz mag je een uur lang feest verwachten, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent.

00:00 – Altijd Larstig & Rob Gasdr’op

Altijd Larstig & Rob Gasd’rOp zorgen áltijd voor een 10 op de schaal van gedonder, of het nou een kermis, kantine of carnavalstent is! De foute hits, twijfelachtige meezingers en harde kneiters worden in zo’n rap tempo doorgepompt, dat zelfs Max Verstappen het niet kan bijhouden. Een ongeremd en onvervalst party-duo: Nooit chique, altijd gezellig!