Vrijdag 12 juli

12:00 | Picknick OBS de Bongerd

16:30 | VrijMiBo

21:00 | DJ Sander

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder DJ Sander. De vrijdagavond kunnen we weer vlammen op de dikke platen die hij voor ons gaat draaien. Dit kan bijna niet anders dan een hoogtepunt worden gezien de vette feesten waarmee hij alweer een géwéldige indruk heeft achter gelaten. We nemen aan dat jullie bij LenteLive of zijn eigen 25-jarig jubileumfeest zijn geweest…? Zo niet, misschien even een aftermovie of wat socials checken!

22:00 | Buren van de Brandweer

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer.

In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!

00:00 | Confetti Ravers

Dit duo zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven staan. Meezingen? Helemaal vanzelfsprekend! Ze gaan all-in qua entertainment en zijn mega interactief met het publiek. Bereid je voor op een awesome chaos vol confetti. Maar, no stress, als confetti niet jouw ding is, kunnen ze ook zonder. Het feest blijft hoe dan ook episch. Urban, hardstyle, foute hits, top 40, Hazes, of een tropische mix – alles kan en niets is te gek met deze party masters!