Vrijdag 6 juli

12:30 | Lunch leerlingen de Bongerd met Goochelaar Joost

De zomervakantie van de leerlingen van de Bongerd trappen wij af met een gezellige picknick! Gezellig op een kleedje, een broodje, een sapje en een act van goochelaar Joost die het begin van de middag schaterlachend zal laten beginnen.

14:30 | Slanina Cesta muzikanten

Het feestweekend wordt dit jaar muzikaal afgetrapt door Slanina Cesta die voor De Ontmoeting en al het
andere enthousiaste publiek de vrijdagmiddag extra speciaal maakt. Een vrolijke noot van een stukje Polka zal de swing er vast inbrengen, wat de rest van het weekend dan lekker door kan gaan!

16:30 | VrijMiBo met Jack Tucker

De tweede editie van de geslaagde VrijMiBo! gaan we nóg gezelliger maken met alle liefhebbers en bovenal alle vrijwilligers, sponsoren en hun collega’s. Een heerlijke zonnige middag, een verfrissende borrel en het begin van een fantastisch weekend! Neem jij je collega’s dit jaar ook weer mee naar de vrijdagmiddagborrel? Wij zorgen uiteraard voor een stukje muziek en het nodige vertier. We hebben dit jaar de rodeostier ingeruild voor Jack Tucker die een verbluffende tafelgoochel-act in “tuck” heeft! Terug naar de roots van het vak tafelgoochelen: klein, intiem en ongedwongen. Vliegensvlugge kaarttrucs, rokende visitekaartjes en ‘ja maar, hoe dan’- verdwijntrucs laten je inzien dat de hand vele malen vlugger is dan het oog. En dat gewoon lekker bij jullie aan tafel onder het genot van de borrel.

21:00 | DJ Sander

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder DJ Sander. De vrijdagavond kunnen we weer vlammen op de dikke platen die hij voor ons gaat draaien. Dit kan bijna niet anders dan een hoogtepunt worden gezien de vette feesten waarmee hij alweer een géwéldige indruk heeft achter gelaten. We nemen aan dat jullie bij LenteLive of zijn eigen 25-jarig jubileumfeest zijn geweest…? Zo niet, misschien even een aftermovie of wat socials checken!

22:00 | Bende van Ellende

De angstaanjagend goede DJ en goedlachse MC serveren je de smerigste deuntjes en weten elk feest met hun uptempo sound direct naar hogere temperaturen te tillen. De Bende van Ellende is niet alleen shinen op kuduro en de nieuwste party-tracks, maar ze brengen ook de fijnste hiphop beats en af en toe een gouwe ouwe dansvloerglijer ten gehore.

00:00 | Team Rush Hour

Team Rush Hour is niet meer weg te denken uit de club- en festivalscene. Met een heerlijke mix van
Moomahton, Dancehall, House en Urban wisten deze heren zich al op vele line-ups in binnen- en buitenland te werpen. Naast het spelen van talloze shows zal Team Rush Hour ook altijd veel tijd besteden aan hun eigen muziek. Ze hebben nu al miljoenen streams op hun tracks en mixtapes en hun reputatie groeit en groeit. Met als klapper een gouden plaat op hun single “Oh Na Na”.