Zaterdag 8 juli

12:30 | Theaterfiets, Lakei en de prinses

Theaterfiets is Dolf Moed. Dolf bedenkt, schrijft, bouwt en speelt al zijn theatervoorstellingen en straattheater zelf. Zijn theaterprojecten regisseert hij zelf. Dolf is artiest in hart en nieren. De kracht van de voorstellingen van Dolf komt voort uit de interactie tussen hem en zijn publiek. Dolf weet zijn kijkers mee te slepen in zijn fantastische verhalen. Hij nodigt ze zelfs uit mee te spelen. Iedere productie gaat gepaard met schitterende decors en muziek. Dit maakt de voorstellingen van Theaterfiets tot een prachtige beleving.


14:00 | Zeepkistenrace

Na het succes van vorig jaar ook nu wéér de geur van verbrand rubber tijds de zeepkistenrace. De megaramp wordt weer opgebouwd en records worden weer verbroken. De fantastische voertuigen die we vorig jaar hebben mogen zien komen toch dit jaar weer? En hopelijk zijn ze allemaal weer gerepareerd om ze opnieuw in de hooibalen parkeren! Op het festivalterrein wordt er een parcour uitgezet om je doorheen te manouvreren na de afdaling van de startheuvel. Dus neem je vriendje of vriendinnetje mee en luid de bel bij de finish om de prijzen in de wacht te slepen.

17:00 | Vinyl uurtje

Dit kun je niet omschrijven, dit moet je gewoon horen… We gooien de LP’s weer op de platenspeler en de piraatjes vliegen je om de oren. Even lekker wat anders!


21:00 | Hard2Get

Hard2Get bestaat uit vijf zeer muzikale jongens met ieder een eigen stijl. Het maakt niet uit naar wie je op het podium kijkt, bij iedereen hoor je de muzikaliteit en straalt het plezier ervan af! Hard2Get is Poppy, Blues en Ruig. Tatoeages, satijnen blouses en highlights in de haren. “It’s My Life” so “Shut Up + Dance” and let me “Lose My Mind!! Een show met Hard2Get is Opwinding, Overgave en Ontlading. Hitjes in je oren, special fx’s in je gezicht en 5 jongemannen in je hart!