Zaterdag 2 juli

11:00 – Fietstocht

De zaterdag trappen we af op de pedalen van de stalen ros. Aangezien de vrijdagmiddag én -avond al een knallend en vol programma met zich meebrengt valt er wel wat verzuring in de benen weg te fietsen. Er wordt een mooie ronde georganiseerd door de prachtige omgeving van Terwolde en omstreken. Halverwege deze hopelijk zonovergoten fietstocht zal een flesje water, kopje koffie en een plakje cake klaarstaan om het energielevel op peil te houden.

12:30 – Goochelaar Joost

Na twee jaar afwezig door corona heeft ook goochelaar Joost zijn toverstaf weer opgepoetst. Alle kinderen en ouders zullen weer verbaasd worden door álle trucs die goochelaar Joost uit zijn koffer tovert. Iedereen aan lachen maken, versteld laten staan en bovenal laten genieten is het motto van Joost! De voorstelling zit vol met interactie, humor en natuurlijk de nodige goocheltrucs. De ‘magie’ gebeurt letterlijk in hun handen!

14:00 – Zeepkistenrace

De geur van verbrand rubber. Het zweet van fanatieke duwers bij de startlijn. Gejuich bij de finish meters verderop. De teleurstelling van tweede worden en je voertuig in de hooibalen parkeren. Maar ook de blijdschap van elkaar helpen en nog net met neuslengte winnen van je beste vriendje of vriendinnetje. Dát is de Zeepkistenrace! 

De straat en het festivalterrein worden omgetoverd tot een professioneel parcours met een echte startheuvel, obstakels, hooibalen voor de veiligheid en een steile route naar de finish. Maak ook de mooiste zeepkist en kom als snelste binnen!

17:00 – Muziekbingo

Raad jij alle nummers en ga je met een mooie prijs naar huis, we zien jullie graag bij de muziekbingo!

21:00 – Starstruck

Dus jij denkt dat je alles al eens gezien hebt, van de heetste party’s op Ibiza tot de dampende feesttent op de Vecht? Jaja. Maar heb je de waanzinnige show van de drie helden van STARSTRUCK al eens meegemaakt?

Al sinds 2018 zetten Marcel, Teun en Jente van de unieke band/dj combinatie STARSTRUCK menig feest op z’n kop. Het muzikale trio zit vol guilty pleasures! Met een zeer divers repertoire van bekende meezingers, grappen en grollen en vooral heel veel interactie met het publiek hebben de mannen van STARSTRUCK maar één missie: feest maken!