Zondag 14 juli

11:15 | Wandeltocht

Na een gezellige vrijdag- en zaterdagavond is het tijd om even lekker bij te komen met een frisse wandeling op zondagochtend! Start je dag goed met een kop koffifie en een plak cake. Strik je veters en wandel gezellig mee door de mooie omgeving. Na de tocht eindigen we weer op het festivalterrein, waar je kunt nagenieten met een frisje, wijntje, pilsje of gewoon nog een bakje koffifie. Zin in een relaxte en gezellige start van je zondag? Kom ook en loop gezellig mee!

12:15 | Ouderenlunch met Solo per Té

Sluit aan bij de ouderenlunch voor onze senioren, georganiseerd door Brasserie Kriebelz. Geniet van een
heerlijke lunch terwijl je luistert naar de prachtige muziek van Solo per té. Kom gezellig langs en laat je
verwennen!

13:30 | Dansgroep Terwolde

Ook dit jaar wordt voor de zondagmiddag de dansvloer nog even goed aangeveegd, zodat de dans van SV Terwolde weer een prachtige performance neer kan zetten o.l.v. Jade Kiezenberg. Een goed ingestudeerde choreografifie is vaste prik bij dit onderdeel van het programma en trekt daardoor veel bekijks. Dit keer zonder Marit, maar misschien mogen we de nieuwe dansdocente Romy al wel bij Terwolde viert de Zomer verwelkomen?

14:30 | Graapendaelers | DJ Gijs

De gele gangmakers! Uiteraard mogen zij niet ontbreken bij Terwolde viert de Zomer. Zodra zij de eerste noot aanslaan knalt de gezelligheid uit de instrumenten en wordt het één groot feest. Hossen, springen en zingen, met de Graapendaelers zit je zeker goed. En wisten jullie dat één van de muzikanten topscorer is geworden van SV Terwolde 1 en hun hele competitie? Ontmoet deze alleskunner op de zondagmiddag.

16:00 | Livin’Room

Maak kennis met Livin’Room, dé semi-akoestische coverband met een origineel concept! Deze jongens brengen niet alleen muziek, maar een hele ervaring. Van ludieke woonkamerthema’s tot een repertoire in een uniek jasje en verrassende medleys. Met passie en ambachtelijke muzikaliteit creëren ze een supergezellige sfeer op het podium. Hits van Johnny Cash en CCR, met een eigentijdse twist. Livin’Room: waar muziek en gezelligheid samenkomen. Kom lekker genieten op de altijd gezellige zondagmiddag!


20:00 | Beuken met Nalez

Het allerlaatste beetje energie er hélémáál uitpersen, dat is Beuken met Nalez. Een vast onderdeel waar we het hele dorp jaarlijks nog even op zijn grondvesten doen schudden. Het laatste uurtje, maar misschien wel het grootste feestje? Er is in ieder geval geen betere manier om zo’n fantastisch feestweekend af te sluiten dan Beuken met Nalez!