Zondag 3 juli

11:00 – Wandeltocht

De wandeltocht op zondagmorgen, een vaste prik voor een frisse neus na een heftige vrijdag en zaterdagavond. Na een kop koffie met een plak cake zal de tocht van start gaan. Een leuke training voor fanatiekelingen die verderop in deze maand de Nijmeegse gaan lopen.

12:15 – Ouderenlunch (inschrijven niet nodig)

KriebelZ verzorgt op het nieuwe zonovergoten feestterrein een heerlijke uitgebreide lunch voor de ouderen. Een lekker broodje, een glaasje Jus en dat met een vrolijke muzikale noot van Duo DiJon. Geïnspireerd op het Franse stadje, zijn de namen Dies en John samengesmolten tot Duo DiJon: ’n plek op weg naar het zonnige zuiden, net als de muziek, warm en afwisselend.

13:40 & 15:00 – MaritDans

MaritDans en haar dance-kids zullen met een spetterende Streetdance- en Jazzdance-act dit jaar van de partij zijn op de altijd gezellige zondagmiddag tijdens ‘Terwolde viert de Zomer’!  In twee groepen zullen er doorgeoefende acts gepresenteerd worden waar de energie vanaf spat.

14:15 – In de Soete Suikerbol

Jos Debeij terug als bakker in het stuk “In de Soete Suikerbol” 

De Theatergroep “Ad Hoc” speelt een korte theatrale vertelling gebaseerd op het oude jeugdboek ‘In de Soete Suikerbol’ van W.G van de Hulst Sr. De bakker doet zijn uiterste best om zijn goede naam als hofleverancier te behouden. Zeker als de koning van het Noordenland weer op bezoek is. Dat is lastig want zijn vrouw maakt alles schoon en hangt alles recht, ook het wapen van de gouden koets. Dan breekt het wapen af…

14:00 & 14:45 – Circus KNAL!

Bart en Bo trekken speciaal voor het Zomerfeest van Terwolde de zilveren vestjes weer aan en spelen twee gouwe ouwen,

Brown Eyed Girl:

Hoge éénwieler act

Klassieke boy and girl act. De jongen vindt het meisje aardig en probeert haar te verleiden. Laat het meisje zich verleiden? En als ze dat dan doet, wat kan er dan allemaal gebeuren?

Mushroom Cloud:

Kegel act

Het is gebeurd, de kernbom is gevallen, de wereld is vergaan. Alles wat door mensen gemaakt is, is weggevaagd en alles wat leefde, is dood. Of wacht eens even, … beweegt daar nu toch nog iets?

15:30 – Graapendaelers

Terug van weggeweest! 

2018 was de laatste keer dat er tijdens de kermis een optreden was van de gele muzikanten. Inmiddels staan ze zelfs in Willingen op de berg concerten weg te geven en wekken ze tijdens Hemelvaart voor dag en dauw het dorp met hun uitgebreide repertoire. Het belooft weer een gezellige middag te worden met hun toevoeging.

15:30 – D&D pianoshow

Pianooo!

20:30 – Beuken met Nalez

Als er nog een beetje energie over is na het overvolle programma van ‘Terwolde viert de Zomer!’ dan zullen we dit er het laatste uurtje van de zondag nog even flink uitpersen! Want we gaan nog even hé-le-maal los op de knallende plaatjes van DJ ConNalez. De vorige keer was het zelfs nodig om het hogerop te zoeken bovenop een steiger en wie weet wat er dit jaar te wachten staat…