Zondag 9 juli

11:00 – Wandeltocht

Even lekker een frisse neus halen tijdens de wandeltocht op zondagmorgen. Een vaste prik na een heftige vrijdag- en zaterdagavond. Eerst een kop koffie, de veters nog eens goed strikken en dan zal de tocht van start gaan. Na een mooie ronde door de omgeving eindigt de wandeltocht weer op het festivalterrein en kan er alvast afgeblust worden met een frisje, wijntje of een pilsje.

12:15 | Ouderenlunch met Duo Dijon

KriebelZ verzorgt op het feestterrein een heerlijke uitgebreide lunch voor de ouderen. Een lekker broodje, een glaasje jus en dat met een vrolijke muzikale noot van Duo DiJon. Traditioneel een programmaonderdeel waarbij de wandeltocht na terugkomst samensmelt met de ouderenlunch en het begin van het middagprogramma wat het extra gezellig maakt.


13:30 | MaritDans

Al jaren neemt Marit een spetterend onderdeel van het programma voor haar rekening. Samen met de danseressen en dansers wordt er een prachtige dansshow neergezet. De nodige choreografie wordt weer gevraagd tijdens deze altijd gezellige middag en er zal een mooie, energieke act neergezet worden op Terwolde viert de Zomer!


14:15 | Graapendaelers

Sportverenigingen, jubileumfeesten, carnavalsoptochten, de bergen in Willingen en hun eigen Oktoberfest, de Graapendaelers maken overal één groot feest! De gele muzikanten maken de zondagmiddag nog completer en gezelliger met hun heerlijke ‘dweilsounds’.


15:30 | Music On Demand

De verzoekjes zijn vorig jaar erg in de smaak gevallen en daar borduren we nu op voort met Music On Demand. Music on Demand is een hechte vriendengroep die van ieder optreden weer een feest weet te maken. Ze spelen het gehele optreden op verzoek vol humor + energie. Dat wil je niet absoluut niet missen! Onder het genot van een versnapering maken we er met zijn allen een heerlijke zondagmiddag en -avond van!


20:30 | Beuken met Nalez

De afsluiting van Terwolde viert de Zomer = Beuken met Nalez! Alle tapkranen gaan nog even volledig open en we dansen ons nog even flink in het zweet tijdens het laatste uurtje van het fantastische feestweekend. Het is inmiddels een beroemd en berucht uurtje met altijd een staaltje gekkigheid. Wat gaat er dit jaar weer gebeuren?